11 (1)
11 (1)

Julekalender 2013

Julekalender 2013

Tvillingerne og Julemanden

TV2 præsenterer dette år fortsættelsen af deres succes fra 2011 – Ludvig og Julemanden. En rigtig familie Julekalender med magi og humor. Der sker sjove, spændende og lidt uhyggelige ting i Tvillingerne og Julemanden – så glæd dig til et anderledes og helt andet univers, hvor der er sat fokus på små lokalhistorier fra det nordjyske.

Lars Hjorthøj tilbage som Nicolas

Et kært og sjovt gensyn i år, hvor vi igen får fornøjelsen af af den kendte komiker Lars Hjortshøj i rollen som julemanden. Men TV2 julekalender – Tvillingerne og Julemanden – bliver en helt ny historie, hvor vi møder en helt ny familie. Lars Hjortshøj får her hjælp af tvillingerne Peter og Sine. Sammen skal de bekæmpe den onde julehader Dr. Schwartz. Julekalenderens historie handler om mødet mellem den mystiske Dr. Schwartz (Nicolaj Kopernikus) og Nicolas – et møde der udvikler sig til en kamp om lysets sten. Nicolas kan heldigvis hente hjælp hos tvillingsparet Signe (Marie Højgaard Andersen) og Peter (Martin Hempel Barkholt)december sker der sjove, spændende og ret så uhyggelige ting for “Tvillingerne og Julemanden”.

De fleste af optagelserne er skudt på den gamle herregård Klarupgaard, der ligger lidt udenfor Aalborg.
Desuden fortælles det at der også er lavet filmoptagelser i Aalborg Zoo, klostrer, kalkminerne, samt på havnen i Hirtshals.
Allerede fra mandag d. 14. oktober er det muligt at købe låge-julekalenderen med “Tvillingerne og Julemanden”.
Brug din mobil og tablet.

Julekalender 2013.

Brug din mobil – hent appen til årets julekalender

Som noget nyt og smart til dette års låge- julekalender kan man bruge sin mobil / tablet sammen med kalenderen. Man henter en “Tvillingerne og Julemanden”-app, og hver dag fra 1. og frem til den 24. december kommer der en figur ud af kalenderen, når man holder sin skærm op foran lågekalenderen – denne teknologi kaldes augmented reality.

Udover låge-kalenderen vil der også være salg af merchandise fra julekalenderen. Blandt andet Regitzes magiske halskæde. I julekalender medvirker Sarah-Sofie Boussnina i rollen som Regitze.

Om halsen bære hun en magisk halskæde – Men hvilke magiske kræfter den besidder må du vente med at finde ud af til december. Men du harsnart mulighed for at købe Regitzes magiske halskæde fra “Tvillingerne og Julemanden”og skabe din egen magi.

 Pagten – julekalender 2013

DR1 Genudsender Pagten fra 2009.
En julekalender der fik en blandet modtagelse herhjemme da den blev vist første gang. Men selv om mange mente den var for dystre og dramatisk, er det en af de få danske julekalender, der er blevet taget så godt imod af udlandet. Pagten er blandt andet blevet vist på tv både i Estland, Argentina, Sverige, Island og Norge.

Hertil kan nævnes at Pagten var den første julekalender nogensinde, der har vundet en TV Pris. Signe Egholm Olsen vandt prisen for Bedste Kvindelige Birolle i en TV-serie ved pris-uddelingen i 2010. Pagten handler om fællesskab og mobning – og kredser meget om digteren N. F. S Grundtvigs tanker.
Selv om det ikke er så mange år siden Pagten for første gang fyldte december med magi og gys, så gælder vi os allerede til at følge Malte og nissepigen Lyda i deres kamp mod den onde isheks Iselin.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook1

Efterlad en Kommentar