11 (1)
11 (1)

Hvordan laver man is ? Lav is selv

Hvordan laver man is ? Lav is selv

Vi elsker is, der er ikke mange der ikke elsker is, men hvordan  kan man lav is selv ?  og hvordan laver du is uden sukker ?

Lav selv is Ingredienser

1  stang vanilje eller pulver ca. 2 teske.

7 æggeblommer

7 spiseske flormelis

3/4  liter piskefløde

Kom vaniljen, æggeblommerne og flormelissen i en skål og pisk det sammen. Pisk fløden stiv og læg den i skålen, rør stille alt sammen så det blandes. Og så er isen lavet, eller næsten nu skal den bare fryses.(Husk at det skal være pasteuriseret æg)

Vi vil prøve at samle en stor samling af gode opskrifter her i kogebogen, siden er under konstant opbygning derfor mangler vi din hjælp, skriv din ynglings is opskrift herunder så samler vi dem alle sammen så alle kan smage dem.

Så hvis du har en opskrift til kogebogen på lav selv is, gerne en der ikke indeholder sukker, så skriv den herunder.

is som er hjemmelavet

 

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook3

en Kommentar

  1. Jeg har en opskrift.

    mælkis:
    3 pasteuriserede æggeblommer
    3,5 dk mælk
    70g sukker

    varm mælken langtsom op, til der dannes små bobler. pisk æggeblommer og sukker grundigt, til sukkeret er helt opløst. hæld æggemassen i mælken lidt ad gangen, og varm blandingen, til den begynder at blive lidt tykkere. lad blandingen køle af i køleskabet i ca. 2 timer. Hæld blandingen i apparatet, mens rørevingen kærer rundt. omrør blandingen, indtil den har den ønskede konsistens.

    tip:
    tilsæt fx. blendet frugt eller revet chokolade

Efterlad en Kommentar