11 (1)
11 (1)

Fætter BR – BR klub medlem rabatter spar 20% i BR

Fætter BR – BR klub medlem rabatter spar 20% i BR

Fætter BR hvem er det ? Du kender den ørehængene sang/slogan fra Fætter BR.

Bliv medlem af Fætter BR

Det er ikke nogle dum ide at blive medlem, penge sparet er penge tjent, du får følgene fordele der kan betale sig, ja faktisk er det gratis at blive medlem. Du får hver gang du køber for 25 kr. et spare mærke til en værdi af 1 kr. og det løber hurtigt op.

Spar 20% i Fætter BR

Det er nu at du spare de har stadigt legetøj med 20 % rabatter, BR er alle steder, og det er en af de butikker der stadig tjener penge her i disse dårlige tider, Fætter BR er også på nettet.

Hvem er Fætter BR ? og hvor startede det

Du kender ham allerede, men hvor kom den første butik, det var i Slagelse i 1963 den første Fætter BR butik åbnede, og senere hen har den overtaget legetøjs industrien i hele Danmark, der er mange andre der sælger legetøj nu, men Fætter BR er og bliver svaret på børns læber når du spørger hvor de kan købe legetøj.

Om det er fordi at BR har langeret et supert i ørehængene slogan eller fordi de reklamere bedre med deres butikker ved jeg ikke, selv jeg der handler legetøj online hver eneste gang, så ender det altid med at mine egne børn kommer med ideen om at få legetøj fra Fætter BR.

Der er i dag 92 Fætter BR butikker i det Danske land så der er ingen vej uden om, anskaf dig et medlemskab med det samme og få fordelene ned i lommen, med det samme.

 

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

Efterlad en Kommentar