11 (1)
11 (1)

Er det ok at farve sine kæledyr som andre dyr?

Er det ok at farve sine kæledyr som andre dyr?

 

Trenden med at dress up your dog ved at købe tøj til sine kæledyr er ved at være old news.  I de sidste par år har en ny dille bredt sig især i Kina og Amerika, hvor man farver sine kæledyr til at ligne fx pandaer og tigre. Her er det især hunde og katte, som står model til denne ”make-over”. I Kina afholdes der kæledyrs show med konkurrencer for de bedste hunde-farvninger.

 

Man har længe kendt til udsmykning af dyr – indianerne krigs- malet deres heste – og det har længe været populært at farve sine puddel -hunde i forskellige pangfarver. Men denne her make-over på dyr stopper slet ikke ved dette særpræget ønske om at få sit kæledyr til at ligne et vilddyr.

 

 

Det er nemlig også blevet særdeles populært at give sine hunde og katte neglelak på. Der findes adskillige You Tube indslag der viser hvordan man skal give sin hund manicure. Er det ok at farve sine kæledyr som andre dyr og hvad med neglelak?

Sødt ser det i hvert fald ud. Kan hverken stå for Golden Retrieveren med orange – sorte striber  eller katten med neglelak i You Tube indslaget.

Se dette søde videoklip med en ’rigtig’ pige-kat, der har fået manicure på alle fire poter.

 

 


Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook6

Efterlad en Kommentar