11 (1)
11 (1)

Er du Ekspert i din branche så læs vider

Vi søger eksperter til at skrive artikler, jer som har en bred viden inden for jeres kategorier herunder.

Vi har lavet det muligt at du får fordel i at arbejde sammen med os, det arbejde du ligger i dine artikler vil blive belønnet, Læs hvordan du får gratis reklamer og mange kunder og hvad du kan få for at arbejde sammen med os. Har du viden vi søger og ønsker du ikke reklamer til din hjemmeside er du også meget velkommen til at blive forfatter.

Alle kan være en del af vores side og det er ikke antallet af artikler der afgør om du er bedre egnet end andre, vi læser alle artikler igennem og laver de nødvendige justeringer hvis dette skulle være nødvendigt før udgivelse. Der er kun vores gældende regler når der skrives som du som forfatter skal overholde.

Regler for forfatter

Som forfatter på Hverdag og Familie skal du altid skrive til vores brugere ikke til søgemaskinerne, med ved du ikke hvordan man skriver en god artikel så lær at skrive en god artikel først med hjælp fra vores side lær at skrive artikler til Hverdag og Familie Det er dine artikler der tæller, og sammen laver vi Hverdag og Familie så den blive en brugervenlig side for alle, helt gratis.

Emner vi søger Eksperter til

Legetøj

Hvad er inde og hvad er ude, få gode råd til sikkert legetøj og gode viden om legetøj der er udviklende for dine børn.

Tøj

Få  gode råd om tøj til voksne og børn , gode råd om undertøj, gode råd om uldtøj mm. Find den næste mode inde for tøj branchen her på siden.

 

Gaver til børn

Her finder du gaver til børn og gode gaveideer til børn, alt fra legetøj og tøj til inventar til børneværelset m.m.

 

Fødselsdagsgave

Du kan få gode gaveideer til fødselsdagen, og få inspirationen til din næste fødselsdagsgave.

 

Oplevelsesgaver

Gider du ikke kun have blomster i gave, få inspiration til de bedste oplevelsesgaver nette rummer, vi har samlet gaveoplevelser til ham, til hende og til børn på samme sted.

 

Gave til hende

Hende der har alt, men stadig mangler lidt ekstra, vi har en samling af gode gaveideer til damer, står du og mangler en have til hende du elsker så finder du inspiration lige her.

 

Gaver til manden

Gaver til manden der ikke ønsker sig en proptrækker i gave, find inspiration til den bedste gave til manden i dit liv, til din far eller bror, vi har samlet en række gode gaveideer til mænd.

 

Børneværelser

Inspiration til dit nye børneværelse, skal du indrette børneværelset så læs vores gode råd og få inspiration til børneværelser her.

 

Kogebogen

Her kan du finde dagen ret, få gode råd til den perfekte menu, og lær at lave 3 retters menuer der holder hver gang, find inspiration i kogebogen til din næste ret, og få lavet din uge mad plan.

 

Spil

Hvilke spil er sjove, vi har samlet en række gratis sider med spil, og sider med snydekoder til alle spillende. Læs om det nyeste inden for spille verdenen, og hvilken spillekonsol du skal købe.

 

Graviditeten uge for uge

Følg trin for trin dit barns udvikling uge for uge, læs om gode råd i graviditeten uge for uge, og hvad du kan gøre for at være forberedt på den lille nye m.m.

 

Motion

Skal du tabe dig 5, 10 kg. eller meget mere, så lær hvordan nemt og hurtigt du kommer af med de overflødelige kg. Få gode råd til din træning og lær alt om motion uden at sulte dig.

 

Baby uge for uge

Hvad sker der når den lille nye er kommet til verden, læs om dit barns udvikling uge for uge, og om gode råd til hjælp i den rigtige retning og tips til udviklende lege m.m.

 

Shop

Her finder du alle de bedste butikker på nettet, læs om deres virksomhed og hvad de har at tilbyde dig som kunde.

 

Andre Tips og gode råd

Her finder du lid mere, vi samler andre gode råd der hjælper dig i din hverdag og forbereder dig i den store verden. du kan finde alle vores gode råd og tips her.

 

Om Hverdag og Familie

Hverdag og Familie er til for dig og er endda gratis, vi tilbyder dig artikler og gode tips, gode råd og meget mere, Hverdag og Familie har eksperter på alle vores emner, læs mere om Hverdag og Familie og hvordan du kan aktivt være en del af os, som virksomhed.

 

Lav en blog

Lær at lave din eje blog, helt gratis trin for trin lærer du hvordan du, opbygger en blog og lære at skrive artikler på din blog m.m.

du kan lære mere her på lav en blog eller via. vores gratis blog

 

 

I alle kategorierne er der en tekst der forklar hvordan vi ønsker siden op, læs i alle kategorierne, om der er et emne du kan bidrage til. Læs også Start sammen med os, der forklare hvad Hverdag og Familie er .

 

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

ingen Kommentar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hvordan du bliver Forfatter og de krav vi stiller | Hverdag og Familie - [...] Læs lige dette også … Se hvilke emner/ kategorier du egner dig til at skrive om under Er du…
  2. Udgivelse af regelsæt på siden Hverdag og Familie | Hverdag og Familie - [...] til artiklen der skrives af firmaet, så artiklen får mest muligt indgående link og trafik. Er du Expert i…